Skip to main content

Termeni si conditii

In vederea plasarii comenzii se achita un avans in valoare de 1000 lei/masă, acesta fiind nereturnabil in cazul in care clientul nu mai doreste produsul.

Produsul nu se afla pe stoc, el fiind realizat la solicitarea expresă a clientului (pe comandă), nu se returnează.

Produsul beneficiaza de garantie si suport tehnic pe o perioada de 24 luni de la data livrării lui. In perioada de garantie cumpărătorul are dreptul in mod gratuit la repararea produsului si inlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producatorului;

Prezentul produs are în componenţa subansamble electrice si mecanice care necesită o manipulare atenta pentru a se evita şocurile, umezeală, pătrunderea de lichid în interior sau expunerea la radiaţia solară sau surse de caldură. Temperatura ambianta de functionare trebuie să se incadreze între 15º – 25°C.

ATENŢIE!!!  Nu udati filtrul de colectare a prafului! Filtrul se scutura si se aspiră la un interval de 20- 25 de utilizări/manichiuri. Nu ştergeţi grila cu acetonă, grila nu beneficiază de garanţie.

PUTEREA MAXIMA SUPORTATĂ DE PRELUNGITORUL MONTAT PE MASA DE MANICHIURA ESTE DE 500W. SUNT ACEPTATE DOAR: PILE ELECTRICE (FREZE), LAMPI UV SI MAXIM 2 LAMPI DE ILUMINAT.

NU SUPRAINCĂRCAȚI CU APARTE DE INCALZIRE (CALORIFERE ELECTRICE/AEROTERME, ETC SAU ALTI CONDUMATORI IN AFARA DE CEI MENTIONATI MAI SUS CA FIIND ACCEEPTATI).

IN CAZ CONTRAR RISCATI ARDEREA MOTORULUI – GARANTIA FIIND EXCLUSĂ IN ACEASTA SITUATIE SAU SISTEMUL SE POATE SUPRA INCALZI PANA LA ARDERE!

De la garanţie sunt excluse:

–  părtile de natura consumabilă (filtre, grilă, etc);

– defectele cauzate de suprasarcini, întreruperi sau conectarea incorectă a alimentării electrice.

– defectele datorate conectarii greşite a accesoriilor opţionale.

La apariţia unei situaţii anormale in funcţionarea echipamentului, sa anunte furnizorul după ce verifica dacă sunt îndeplinite condiţiile de utilizare; este interzisă intervenţia asupra produsului a persoanelor neautorizate de furnizor.

Termenul de executie este de 30 de zile lucratoare de la comanda fermă, respectiv plata avansului de 1000 lei. Ne rezervam dreptul de a prelungi perioada de executie in functie de disponibilitatea materialelor aflate in stocul